ЕСТЕСТВЕНА ИЛИ ИЗКУСТВЕНА КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ?

 

Когато искаме да имаме дълга, гъста и обемна коса за кратко време, без да чакаме с месеци, години, а понякога и вечно, то най-доброто решение на този проблем, е косата за удължаване. С този аксесоар може да се сдобием много лесно, пък и е на съвсем достъпна цена. Вече не е нужно да се лишаваме от красотата. Защо да правим жертва с идеалния си вид, когато с косата за удължаване ще придобием нужното самочувствие и ще се почувстваме по-женствени и по-желани от всякога!

Коса за удължаване

Коса за удължаване

Когато избираме коса за удължаване трябва да подберем внимателно цвета. Но не само той е важен – косата за удължаване може да бъде естествена или изкуствена /от високо качествена синтетика/. Чудите се каква коса за удължаване да използвате? Ние ще се опитаме да Ви помогнем в избора!

Естествената коса за удължаване е предпочитана най-вече поради факта, че е като истинската Ви коса и подлежи на термална и химическа обработка, тоест може съвсем спокойно да я изправяте с преса, да я къдрите с маша, да я боядисвате в различни цветове /не се препоръчва най-тъмните цветове да се боядисват в много по-светли!/, да я сушите със сешоар – изборът е изцяло Ваш! Единственият й недостатък до скоро беше цената, но поради големия интерес пазарът се разрасна и цените полетяха стремително надолу. Естествената коса за удължаване стана достъпна за всяка дама, което е добре, защото както знаем във времена на криза всеки гледа да спестява! Косата за удължаване има още един малък минус – при лоши атмосферни условия, като дъжд и вятър, като Вашата собствена коса, тя се начупва в краищата. Но това, което е минус за някои, за други е голям плюс. Начупените удължения придават по-закачлив и по-предизвикателен вид на носителката им! А при Вас как е?

Изкуствената коса за удължаване е изработена от висококачествена синтетика и е сравнително на по-добра цена от естествената. Наистина ще спестите някой лев, но за разлика от естествената коса, няма да може да изправяте, къдрите, боядисвате или сушите Вашето “съкровище”. Но пък за любителите на правата и гладка коса има един голям плюс – изкуствената коса за удължаване не се влияе от атмосферните условия и винаги остава права и добре оформена. Страхотно, нали?

Дали ще изберете естествена или изкуствена коса за удължаване е личен избор, но и в двата случая, ние можем да Ви гарантираме, че няма да съжалявате! Инвестицията си струва, повярвайте ни! А защо, за да сте още по-сигурни в казаното от нас, не се убедите сами, като изпробвате косата за удължение? Ще останете наистина очаровани и няма да искате да се разделите с Вашия любим аксесоар!

Comments are closed