КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ – МОДА ИЛИ ДЕМОДЕ?

Анелия с коса за удължаване

Анелия с коса за удължаване

Ако трябва да си отговорим на въпроса дали си заслужава да удължаваме косата си, или не, то отговорът определено, с две ръце, е ДА! Ще попитате защо? Нали няма по-добро от естествената коса, за какво да подражаваме и да ни сравняват с изкуствените от глава до пети кукли? Естествената дълга и гъста коса е най-хубавото, което може да Ви се случи, но да не забравяме, че природата не всеки е дарила с буйна и блестяща грива. Когато сте една от “ощетените”, то тогава непременно трябва да се сдобиете с този невероятен аксесоар – коса за удължаване, за да се чувствате по-женствена, по-привлекателна и по-желана от мъжката половина.

 

коса за удължаване

Естествена коса за удължаване

С косата за удължаване Вие сами избирате дължината, цвета, според собствените си представи и желания. Хубавото е, че може да избирате между естествена коса за удължаване или изкуствена /от висококачествена синтетика/, според това дали обичате косата Ви да е идеално гладка по всяко време или предпочитате да можете да я къдрите, изправяте и боядисвате. Всичко опира до гледната точка. Ако си падате по гладката и права коса, то тогава изкуствената коса за удължаване е вашият избор, ако предпочитате небрежните къдрици – естествената коса за удължаване!

Косата за удължаване, независимо естествена или изкуствена, винаги ще е на мода. С дългата коса винаги може да се експериментира с различни и многобройни прически, защото дългата коса придава нежност, привлекателност, чувственост на всяка една дама и подлудява мъжете до неузнаваемост! Така че не се чудете дълго, ами просто си поръчайте коса за удължаване – не е нужно да чакаме, за да сме перфектни от глава до пети, нали?

Comments are closed