ЗВЕЗДИТЕ С КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

Всеки от нас си има поне един идол от малкия екран, голямото кино, сцената. Но замисляли ли сте се колко е трудно да се гради имидж? Трябва да си много внимателен, защото всичко може да рухне само с една грешна стъпка. Изисква се известните личности да са перфектни, дори когато излизат до магазина в съседния блок, или разхождат кучето в парка. Звездите обръщат най-голямо внимание на своята коса, но никак не е лесно тя да се поддържа в идеално състояние.

Когато популярните хора не са природно надарени с дълги, гъсти и обемни коси, тогава се намесваме ние, хората, които предлагаме най-подходящия аксесоар – коса за удължаване, за да изглеждат зашеметяващо и да се чувстват по-уверени и по-секси от всякога!

Ева Лонгория с коса за удължаване

Ева Лонгория с коса за удължаване

Американската актриса Ева Лонгория, любимка от сериала “Отчаяни съпруги”, също е открила, че с косата за удължаване визията й ще стане смайваща и ще се хареса на зрителите. Като добавим и заразителната усмивка на актрисата, перфектното тяло и добрият стил на обличане, спокойно можем да заявим, че Ева е една от любимките! И как не?!

Майли Сайръс с коса за удължаване

Майли Сайръс с коса за удължаване

 

Друга любимка, позната от сериала “Хана Монтана”, играеща главната роля, любимка на тийнейджърите, е Майли Сайръс. Тя обича модата и определено знае кое е модерно и кое не. Затова си е сложила и коса за удължаване, защото с удълженията изглежда неотразима, чаровна, харизматична, а заедно с блестящата усмивка, която Сайръс раздава, разбираме защо Майли е любимка на тийновете.

Риана с коса за удължаване

Риана с коса за удължаване

 

Певицата, която ни разтопи с нежни песнички като “Unfaithful”, “Te Amo” и ” Love The Way U Lie” съвместно с колегата си рапър Еминем, сега направо ни довърши и с визията си. Риана е просто неповторима с косата за удължение. С този аксесоар певицата изглежда по съвсем различен начин – нежна и стилна, но в същото време гореща и секси. Определено и отива с коса за удължаване. Браво, Риана!

Ванеса Хъджънс с коса за удължаване

Ванеса Хъджънс с коса за удължаване

 

 

Друга знаменитост се довери на феновете си и в края на 2011 година се сдоби с коса за удължаване, точно 2 месеца след като беше подстригала своето “бижу” за ролята си във филма “Gimme Shelter”. Аксесоарът, с който се сдоби /косата за удължаване/ Ванеса Хъджънс върна блясъка в очите на актрисата и зарадва най-верните й фенове, както и модните стилисти. Тя се превърна в перфектен модел за подражаване и стана идол на още повече тийнейджъри! С косата за удължаване няма как да е иначе!

Никол с коса за удължаване

Никол с коса за удължаване

 

Няма как да не споменем и зашеметяващата Никол Шенцингер! С косата за удължаване тя не спира да експериментира – ту права и гладка, ту къдрава и непокорна. Отдалече си личи класата на певицата! Никол успя да се отдели от групата си “Pussycat Dolls” и да се открои, въпреки, че е много трудна задача, след като си бил в известна група с утвърдено име, да се отличиш с нещо отделно и да постигнеш това, което е постигнала Никол! За което и получава нашите похвали и адмирации!

Кендъл с дълга коса

Косата на Кендъл

 

 

 

Кендъл е зашеметяваща и млада девойка, която се опитва да пробие в модния бизнес. Тя е новото лице на новата модна линия Лято 2012 на кампания „Pirouette” на австралийския дизайнер на бански костюми Лия Мадън! И как няма – с тази изключителна визия и страхотна дълга коса, само можем да й завиждаме!

Селена Гомез с коса за удължаване

Селена Гомез с коса за удължаване

 

 

Въпреки крехката си възраст Селена Гомез е една от най-успелите тийн звезди. Тя е изключителна актриса и певица – не можем да й го успорим! Освен всичко е много сладка и чаровна, а решението, което е взела – да добави коса за удължаване е много добро! Браво, Селена, изглеждаш изумително! Независимо дали е в официален тоалет, или спортно облекло тя винаги блести и очарова с невероятния си аксесоар – коса за удължаване!

Джей Ло с естествена коса за удължаване

Джей Ло с естествена коса за удължаване

 

 

 

Невероятната певица Дженифър Лопес е изпробвала какви ли не прически – с къса или дълга коса, но с коза за удължаване изглежда просто неотразима! Толкова естествена, чаровна и елегантна, с този аксесоар Джей Ло “изби рибата”. Пижем й един много голям плюс за това, че се е спряла на косата за удължаване!

Comments are closed